TuInspiratie! Van tuinidee tot ontwerp.

Het hele jaar door worden er plannen gesmeed voor de tuin. 
Je wilt misschien meer bloemen in de tuin, een mooi terras, gezellige verlichting, een zwemvijver, een functionele oprit of gewoon net dat tikkeltje extra om volgende zomer nog meer te kunnen genieten.

Maar hoe pak je dit nu het beste aan?

Is een tuinplan noodzakelijk?

Een professioneel tuinplan is de basis om veranderingen in je tuin aan te brengen. In deze eerste fase is het reeds belangrijk je te laten bijstaan door vakbekwame mensen. Het zorgvuldig en uitgebreid met hen nadenken over wensen, budget, tijdsplanning, de mogelijkheden en beperkingen van je tuin en omgevingselementen, geeft een doordacht en toekomstgericht perspectief.

Met een tuinplan voorkom je een onsamenhangend geheel, verkeerde plantkeuzes, dubbel werk of onnodige kosten. Het is een investering die zich laat terugverdienen, als aan de voorwaarden voor een esthetisch, kwalitatief en duurzaam project wordt voldaan.

Wanneer neem je best contact op?

Vanaf het ogenblik dat ideeën beginnen te rijpen, kan je best meteen contact opnemen. Er wordt immers veel tijd gestoken in overlegmomenten en het uitwerken van het tuinplan neemt ook enige tijd in beslag. Indien je volgende zomer reeds wil genieten van een nieuw aangelegde tuin, wacht je best niet te lang.

 

Wat kost een tuinplan?

Tuinplannen kan u voor heel uiteenlopende prijzen vinden. Misschien kan u zelfs wel ontwerpen vinden die bijna of geheel kosteloos zijn. Een kritische blik en ervaring leert ons echter dat deze plannen niet zijn afgestemd op persoonlijke wensen, budgetten, de juiste beplanting, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Verder hangt de prijs ook af van de grootte van de tuin.

Bij ons kan u terecht voor een tuinplan. Wij doorlopen zorgvuldig alle stappen die nodig zijn om tot een uitgewerkt ontwerp te komen. We begeleiden u met onze uitgebreide plantenkennis en vakbekwaamheid en bezorgen u een uniek tuinplan met de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit.

Wij planten uw plannen!